Contact

Contact

U kan ons contacteren voor een afspraak via het contactformulier of door een bericht achter te laten op ons antwoordapparaat.

 

Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Tel : 02 311 61 66

Gegevens

Adres :  Pastoor Woutersstraat 28

              1850 Grimbergen

Email :   info@pcgrimbergen.be

 
 
 
 
 

GDPR


Naar aanleiding van de nieuwe Europese wetgeving rond GDPR lichten we onderstaand graag enkele zaken toe. Om onze begeleiding goed te laten verlopen, hebben we verschillende gegevens nodig. Om deze te verwerken maken wij gebruik van een elektronisch patiëntendossier.

Bij het intakegesprek verzamelen we administratieve gegevens (identificatiegegevens, adres, mutualiteit, gegevens huisarts, contactgegevens, informatie met betrekking tot je gezondheid). De psychotherapeut is verantwoordelijk voor het verzamelen van deze gegevens. Deze gegevens vallen onder het beroepsgeheim en zullen enkel mits toestemming/ noodzaak voor goede zorgverlening gedeeld worden.

De gegevens worden verzameld op basis van de behandelrelatie. Wij zijn hier als psycholoog wettelijk toe verplicht. Het dossier wordt 30 jaar bewaard. De gegevens worden verzameld om kwaliteitsvolle zorg te kunnen bieden, om onze prestaties op te volgen en eventuele klachten op schadegevallen te kunnen opvolgen.

Als cliënt hebt u recht op inzage in een kopie van het patiëntendossier. Indien u dit wenst, kan u een schriftelijk verzoek indienen aan uw behandelende psycholoog. Ook hebt u het recht om bepaalde gegevens die onjuist in het patiëntendossier staan, recht te zetten.

Indien je een klacht hebt specifiek over de verwerking van je persoonsgegevens, kan je die indienen bij de Gegevensbeschermingsautoriteit.